Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Samsung Wasmachine Onderdelen

  Samsung Wasmachine Onderdelen

  Hier vindt onze selectie aan Samsung wasmachine onderdelen. Zoekt u een onderdeel wat er niet bij staat? Mail in dat geval naar ons, grote kans dat wij het wel kunnen leveren.

  Het is belangrijk om uw typenummer van uw machine voorhanden te hebben. U kunt deze intoetsen bovenin de zoekbalk en u krijgt de onderdelen die wij beschikbaar hebben voor uw machine.

  Waar kan ik het typeplaatje vinden van mijn Samsung wasmachine?

   

  Bij een Samsung wasmachine staat het typenummer vaak op een sticker aan de binnenkant van de deur of achterzijde van de wasmachine. Een voorbeeld van een typenummer van Samsung is: WF7450SUV, F813JGW1 of WF-F1256.

  [break]

  Samsung wasmachines onderdelen:

  Samsung wasmachines behoren tot modernste wasmachines. Met bijzondere technieken zoals twin-wash of herladen terwijl de machine bezig is onderscheid Samsung zich met de rest. Dankzij de grote trommels die Samsung levert is het ideaal voor een groot gezin.

  Defecte Samsung wasmachine

  Één van de modernste wasmachines of niet, ze kunnen altijd kapot (helaas). Grote en kleine problemen kunnen optreden bij een Samsung wasmachine. Van een defecte deur, kapotte zeepbak of een kapot manchet, het kan helaas altijd gebeuren. Een Samsung wasmachine is echter economisch gezien altijd te repareren.

  Samsung wasmachine onderdelen of accessoires nodig? 

  Prijor levert al geruime tijd onderdelen & accessoires voor apparaten van huishoudelijke aard. We werken over het algemeen met eigen voorraden en willen graag het ruimste aanbod leveren die er is. Niet gevonden wat je zocht? Wij zijn makkelijk bereikbaar met korte lijnen en geen lange wachttijden. Vraag een onderdeel aan en krijg een scherpe prijs! 

  Prijor, Uw onderdelen specialist.

  Prijor is er voor u als klant. Sinds 2017 zijn wij hard bezig om u te helpen aan elk onderdeel wat er bestaat op huishoudelijk vlak. Wij stellen onze klanten voorop en staan bekend om onze uitstekende service.