Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zuigmond Stofzuiger

  Zuigmond Stofzuiger

  Onderstaand vindt u onze categorieën op het gebied van zuigmonden. Prijor levert een groot assortiment aan verschillende zuigmonden, van groot tot klein.

  [break]

  Er zij verschillende zuigmonden voor uw stofzuiger. De meest voorkomende worden hieronder uitgelegd:

  Combi-Zuigmond:

  De Combi-zuigmond is de meest bekende zuigmond en wordt meestal standaard bij uw stofzuiger geleverd. Vaak hebben zuigmonden een metalen zool en dit kan krassen veroorzaken op uw houten vloer. De meeste fabrikanten maken hierom een schakelaar waardoor er borstels uitklappen en zo uw vloer enigszins wordt beschermd. Dit is echter geen garantie dat uw vloer onbeschadigd blijft! Borstels worden kleiner in verloop van tijd door slijtage maar ook het harde drukken op de vloer kan er tot leiden dat er krassen op de vloer komen.

  Parket-Zuigmond:

  De Parket-zuigmond is speciaal gemaakt om krassen te voorkomen en hebben nooit een metalen zool. De achte borstelharen en eventueel rubberen wieltjes zijn het enige contactmateriaal met uw vloer. Wij adviseren daarom altijd een parket-zuigmond te gebruiken voor uw harde vloeren.

  Turbo-Zuigmond:

  De Turbo-zuigmond is een onmisbare zuigmond wanneer u beschikt over huisdieren. De roterende borstel zorgt ervoor dat zelfs het ergste vuil wordt losgeklopt uit uw vloerkleed of tapijt. Tegenwoordig kunt u turbo-zuigmonden veilig gebruiken op uw harde vloer doordat er vaak wieltjes zijn geplaatst om de afstand tussen de roterende borstel en de vloer gelijk te houden. Turboborstels zijn vaak wel luidruchtiger door de snel ronddraaiende borstelrol/borstelwals.

  De meeste turbo-zuigmonden worden aangedreven door de ingenomen zuigwind maar er zijn ook elektrisch aangedreven turboborstels. Dyson gebruikt vaak elektrisch aangedreven zuigmonden en daardoor zijn ze vaak ook wat duurder.