Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Nivona Koffiemachine Onderdelen

  Nivona Koffiemachine Onderdelen

  Hier vindt u ons assortiment aan Nivona onderdelen voor uw Nivona koffiemachine. Wij leveren veel Nivona onderdelen maar mocht u iets nodig hebben wat er niet bij staat stuur dan gerust even een email.


  Waar kan ik het typenummer van mijn koffiemachine vinden?

  Zoek voordat u gaat kijken eerst even het typenummer op van uw Nivona koffiemachine. Het typenummer begint bij Nivona vaak met NICR*** 

  Toets bovenin de zoekbalk het typenummer, bijvoorbeeld NICR850. U krijgt dan de onderdelen die beschikbaar zijn voor dit model.

  [break]

  Nieuwe onderdelen voor uw Nivona koffiezetapparaat

  Koffie is naast thee verreweg het populairste drankje onder de Nederlandse bevolking. Zo drinken we al gauw 2 tot vijf koppen koffie op een dag. Een lekker bak versgemalen bonenkoffie is dan ook goed te waarderen. Nivona koffiezetapparaten zijn uiterst geschikt om de lekkerste koffie te zetten. Restaurantkwaliteit, maar dan bij je thuis of op kantoor.

  Een goed koffiezetapparaat, verdient goede verzorging

  Een Nivona koffiezetapparaat zet dan wel de beste koffie, maar heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. Zonder regelmatig onderhoud, kan de smaak van de koffie al snel achteruitgaan.

  Zorg er daarom voor dat je jouw Nivona koffiezetapparaat regelmaat een grondige schoonmaakbeurt geeft. Hier bedoelen we niet alleen het legen van het koffiegruis of het overtollige water eruit halen. Het is daarom aan te raden om in ieder geval één keer per week jouw Nivona Koffiezetapparaat het schoonmaakprogramma te laten doorlopen. Vaak merk je aan je Nivona koffiezetapparaat, wanneer het tijd is om hem schoon te maken. De koffie loopt dan niet zo lekker meer door, het apparaat maakt er veel lawaai of er komen verschillende hoeveelheden koffie uit. Daarnaast kan het ook nog eens zo zijn, dat je koffie niet meer een consistente kleur heeft of dat er koffiedrap in de koffie terecht komt

  Voor goed onderhoud kun je het beste Nivona onderdelen gebruiken voor het schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan reinigingstabletten en ontkalkers. Kalk en andere viezigheid kan namelijk ontzettend veel schade aanrichten. Deze schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontworpen voor de Nivona Koffiezetapparaten. Maak je gebruik van andere middelen dan die van Nivona? Dan is het mogelijk dat deze het koffiezetapparaat niet goed reinigen, of erger beschadigen.

  Gebruik daarom voor een optimaal resultaat altijd de Nivona onderdelen voor het reinigen van jouw Nivona Koffiezetapparaat. Hiermee verhoog je de levensduur van jouw koffiezetapparaat en blijft je koffie altijd lekker smaken

  Accessoires voor Nivona koffiezetapparaten

  Er zijn meerdere accessoires en toevoegingen mogelijk voor jouw Nivona Koffiezetapparaat. Denk bijvoorbeeld aan een bijbehorende melkschuimer, voor modellen die deze niet standaard geïntegreerd hebben. Met deze melkschuimer maak jij de overheerlijkste cappuccino's, voor thuis of op kantoor. De benodigde schoonmaakmiddelen kun je ook verkrijgen, voor de accessoires. Zoals een melkreiniger voor de vloeibare cappuccino. Hiermee hou je de melkbak schoon en voorkom je dat melk gaat schimmelen in de bak. Wat natuurlijk de smaak van jouw koffie ten goede komt.

  Mocht er een onderdeel kapot gaan, zoals het slangetje die de melk aanvoert. Een lekkage in dit slangetje zorgt er namelijk voor, dat er geen druk wordt opgebouwd. Zonder druk komt de melk niet naar boven en krijg je dus geen cappuccino's. In het ergste geval, komt er wel een klein beetje melk naar boven en komt alles er via het kleine gaatje weer uit. Dit soort onderdelen kun je, daarom ook verschillende Nivona onderdelen voor accessoires bijbestellen.

  Extra Nivona onderdelen voor reparatie

  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een onderdeel kapot gaat. Dit is vaak het geval bij een te hoog gebruik. Zoals wanneer jouw Nivona Koffiezetapparaat vrijwel voor horeca hoeveelheden gebruikt wordt, terwijl de versie bestemd is voor thuis of een klein kantoor. Daarnaast is het mogelijk dat het koffiezetapparaat niet goed wordt schoongemaakt, waardoor onderdelen beschadigen. Je kunt natuurlijk ook altijd een keertje pech hebben.

  Prijor voor Nivona koffiezetapparaat onderdelen en meer

  Is er bij jou een Nivona onderdeel aan vervanging toe? Dan kun je deze Nivona onderdelen eenvoudig en snel bijbestellen via Prijor. Prijor is jouw partner in online onderdelen.

  Naast Nivona koffiezetapparaat onderdelen, beschikken wij over een verscheidenheid aan onderdelen voor andere merken en apparaten. Zo hebben wij ook onderdelen van koffiezetapparaten voor merken zoals Senseo, Philips, Nespresso en Bosch. Voor elk merk hebben we onderdelen voor zowel bonen- als filterkoffie. Ook hebben we schoonmaakmiddelen voor al deze apparaten. Mocht jouw koffiezetapparaat kapot gaan, dan staan wij voor je klaar met tips en technische hulp.