Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Koffie Onderdelen

  Koffie Onderdelen

  Onderstaand vindt u de categorieën van koffiezetapparaat onderdelen. U kunt in de zoekbalk bovenaan de website uw typenummer invoeren voor de onderdelen van uw machine.

  [break]

  Koffiezetapparaat

  Koffie... We kunnen er niet genoeg van krijgen. Tegenwoordig zijn er apparaten in alle soorten en maten en in diverse prijs categoriën. Sinds 1750 is koffie één van de belangrijkste volksdranken en speelt koffie een belangrijke rol in het dagelijkse leven van veel mensen. Bij het opstaan is een bakkie pleur onmisbaar om de dag goed te beginnen. Ik denk dat we ook wel kunnen stellen dat op de meeste werkvloeren koffie simpelweg onmisbaar is.

  Naast de traditionele pruttel koffie zijn er tegenwoordig tal van apparaten op de markt om je te voorzien van een lekker bakkie koffie dat helemaal aansluit bij je persoonlijke smaak. Senseo, Nespresso, Douwe Egberts, koffiemachines, espressomachines en nog allerlei andere koffieapparaten. Met deze apparaten zet je de lekkerste koffie, cappuccino, espresso's en latte macchiato's. 

  Koffiezetapparaat kapot

  Wanneer je koffieautomaat onverhoopt kapot gaat (en dat wil natuurlijk niemand), wordt je dagelijkse kopje koffie een lastige opgave. Als uw onderdelenspecialist verkopen wij alles voor je volautomaat, padhouder of Nespresso, zodat je snel weer kunt genieten van een heerlijke kopje cappuccino of espresso.

  Als je pad- of capsulesysteem erg veel lawaai maakt bij het koffie zetten en wisselende hoeveelheden koffie geeft, kan het zijn dat je machine aan een schoonmaakbeurt toe is. Kalk is de grootste vijand van je koffiemachine. Je koffiezetapparaat goed onderhouden en reinigen is essentieel om je Senseo, Nespresso of of Dolce Gusto in topvorm te houden. Om te voorkomen dat je apparaat kapot gaat door kalkafzetting is het belangrijk dat je je automaat regelmatig ontkalkt. Het zal de levensduur van je apparaat verlengen en de smaak van je koffie flink verbeteren. Hoe vaak je moet ontkalken is afhankelijk van hoeveel koffie je zet. Daarnaast geven sommige koffiezetters het zelf aan wanneer ze ontkalkt moeten worden. Als dit niet zo is, kun je in de handleiding opzoeken wanneer je precies moet ontkalken. 

  Loopt je espressomachine niet goed door? Een mogelijke oorzaak is dat de zetgroep van je machine beschadigd of defect is. De zetgroep perst de koffie samen, en zorgt ervoor dat de gemalen koffie naar boven wordt gedrukt naar het hete water toe. Het hete water wordt door de koffie heen gedrukt, en zo maakt je apparaat koffie. Gelukkig is het vervangen van de zetgroep een eenvoudig klusje, dat je gemakkelijk zelf kunt doen. Bestel het juiste reparatieonderdeel voor jouw volautomaat via onze webshop en ga zelf aan de slag!

  Koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

  Bij Prijor kun je terecht voor diverse hulpstukken voor jouw koffiezetapparaat. Originele onderdelen van merken als Senseo, Nespresso, Bosch, DeLonghi, Dolce Gusto en Philips zijn bij ons verkrijgbaar. In onze collectie vind je onderdelen als filter, behuizing, padhouder, melkkan en lekbak. Om jouw koffieautomaat goed te onderhouden en schoon te maken verkopen wij ook diverse reinigers en ontkalkers.