Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Miele Wasmachine Onderdelen

  Miele Wasmachine Onderdelen

  Hier vindt onze selectie aan Miele wasmachine onderdelen. Zoekt u een onderdeel wat er niet bij staat? Mail in dat geval naar ons, grote kans dat wij het wel kunnen leveren.

  Het is belangrijk om uw typenummer van uw machine voorhanden te hebben. U kunt deze intoetsen bovenin de zoekbalk en u krijgt de onderdelen die wij beschikbaar hebben voor uw machine.

  Waar kan ik het typeplaatje vinden van mijn Miele wasmachine?

   

   

  Bij een Miele wasmachine staat het typenummer vaak op een sticker aan de binnenkant van de deur of achterzijde van de wasmachine. Een voorbeeld van een typenummer van Samsung is: W834 of WS5405. Let op! Uw wasmachine heeft ook een commerciële naam zoals Meteor, dit is niet het typenummer!

  [break]

  Miele wasmachines onderdelen:

  Miele wasmachines behoren tot de beste wasmachines die er bestaan. Hoewel ze in aanschaf vaak duurder zijn dan andere merken gaan ze in de regel een stuk langer mee dan andere merken. Zeker bij meer persoons huishoudens is een Miele snel terugverdiend.

  Defecte Miele wasmachine

  Één van de beste wasmachines of niet, ze kunnen altijd kapot (helaas). Grote en kleine problemen kunnen optreden bij een Miele wasmachine. Van een defecte deur of een kapotte zeepbak, het kan helaas altijd gebeuren. Een Miele wasmachine is echter economisch gezien altijd te repareren. 

  Miele wasmachine onderdelen of accessoires nodig? 

  Prijor levert al geruime tijd onderdelen & accessoires voor apparaten van huishoudelijke aard. We werken over het algemeen met eigen voorraden en willen graag het ruimste aanbod leveren die er is. Niet gevonden wat je zocht? Wij zijn makkelijk bereikbaar met korte lijnen en geen lange wachttijden. Vraag een onderdeel aan en krijg een scherpe prijs! 

  Prijor, Uw onderdelen specialist.

  Prijor is er voor u als klant. Sinds 2017 zijn wij hard bezig om u te helpen aan elk onderdeel wat er bestaat op huishoudelijk vlak. Wij stellen onze klanten voorop en staan bekend om onze uitstekende service.