Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Welkom bij Prijor!

  Leuk dat je even de tijd neemt om ons beter te leren kennen. Mijn naam is Jori Hartevelt en ben de eigenaar van Prijor. 20 Jaar geleden ben ik begonnen in de witgoed en bruingoed branche en heb daar een groot deel van mijn kennis opgebouwd. Die ervaring kan ik goed toepassen in de praktijk en zo kan ik u als klant veel beter helpen. Wij hanteren korte lijnen met telefoon (geen menu's en dergelijke) en staan u snel te woord.

  In 2011 ben ik gaan werken voor een grote online kabel webshop en daar heb ik tot januari 2017 gewerkt. Ik heb er toen voor gekozen om mijn eigen weg te volgen en zodoende ben ik voor mijzelf begonnen. De basiskennis die ik heb opgebouwd in de audio/tv branche heb ik flink uitgebreid in mijn tijd bij de kabel webshop.

  Met die kennis ga ik er nu van uit dat ik veel mensen kan helpen en dat ik ook die service kan verlenen die u kan verwachten als klant. Een simpel retourbeleid, korte lijnen en duidelijkheid over de prijzen is wat voor mij en voor u zeer belangrijk is.

  Wij houden ook rekening met het milieu. Wij herbruiken 100% van het opvulmateriaal wat wij binnen krijgen van leveranciers en retouren, zo besparen wij uiteindelijk een hoop plastic en papier. Naast deze besparing gebruiken wij enveloppen die gerecycled zijn wat minder belastbaar is voor het milieu. Momenteel zijn wij ook nog op zoek naar een goed alternatief voor onze verzenddoosjes en zakken, helaas zijn er nog weinig fabrikanten die hierop inspringen.
   

  Waarom kiest u voor Prijor?


  ✓ Gratis verzending vanaf € 50,-
  ✓ 14 dagen no-nonsense retourneren.
  ✓ Betalen gaat makkelijk en veilig, direct en achteraf.
  ✓ Uitgebreide kennis van ons assortiment.
  ✓ Afhalen in ons magazijn in Voorschoten.
  ✓ 90% van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar.
  ✓ Korte lijnen via telefoon en email.

  Prijor is snel met leveren en betrouwbaar!

  Mochten er vragen zijn dan hoor ik die uiteraard graag!

  Jori Hartevelt
  Prijor