Over ons

Welkom bij Prijor. Mijn naam is Jori Hartevelt. Ik kan omschreven worden als een gedreven persoon en mijn doel is om iedereen zo goed en zo vriendelijk mogelijk te helpen. 18 Jaar geleden ben ik begonnen in de audio/video branche met de verkoop van televisies en het wat betere audio apparatuur. Ik heb daar een groot deel van mijn basiskennis opgebouwd die ik vandaag de dag goed kan toepassen in de praktijk.

In 2011 ben ik gaan werken voor een grote online kabel webshop en daar heb ik tot januari 2017 gewerkt. Ik heb er toen voor gekozen om mijn eigen weg te volgen en zodoende ben ik voor mijzelf begonnen. De basiskennis die ik heb opgebouwd in de audio/tv branche heb ik flink uitgebreid in mijn tijd bij de kabel webshop.

Met die kennis ga ik er nu van uit dat ik veel mensen kan helpen en dat ik ook die service kan verlenen die u kan verwachten als klant. Een simpel retourbeleid, korte lijnen en duidelijkheid over de prijzen is wat voor mij en voor u zeer belangrijk is.

Ik nodig u graag uit om eens een kijkje te nemen in de webwinkel en bij vragen kunt u altijd een mail sturen naar info@prijor.nl. Ik hoop dat ik u mag verwelkomen als klant en dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling.
 

Waarom Prijor?


✓ Gratis verzenden vanaf € 100,-
✓ 14 dagen retourrecht
✓ Betalen gaat makkelijk en veilig
✓ Kennis van zaken
✓ Afhalen behoort tot de mogelijkheden
✓ Veel artikelen uit voorraad leverbaar
✓ Uw vragen snel beantwoord


Met een vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

Jori Hartevelt
Prijor