Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Dyson Onderdelen

  Dyson Onderdelen

  Wij zijn een specialist op het gebied van Dyson stofzuiger onderdelen, accessoires en hulpstukken. U heeft de keuze uit een groot assortiment Dyson onderdelen en accessoires. Kijk hieronder voor uw model Dyson of toets het typenummer van uw Dyson boven in de zoekbalk. Staat uw model er niet bij of niet gevonden wat u zoekt? Probeer dan eerst het DC** of CY** of V* (zoals DC19, CY22 of V10 etc) nummer in de zoekbalk te zoeken. Nog niet gevonden? Neem dan even contact met ons op via de mail of bel 071-3016028.

  Waar kan ik het typeplaatje vinden van mijn Dyson stofzuiger?


  Bij een Dyson stofzuiger staat het typenummer vaak op een sticker aan de onderzijde van de stofzuiger. Het komt soms voor dat de sticker door Dyson onder het reservoir is geplaatst. Bij snoerloze modellen staat het type vaak op de main body of op de accu.

  [break]


  Dyson stofzuiger onderhoud:

  De Dyson stofzuiger. Een uiterste efficiënte stofhapper die ervoor zorgt dat stof en vuil geen kans krijgen in en om je huis. De Dyson stofzuiger is ongekend populair en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare hulp in het huishouden. 

  Dyson stofzuiger kapot?

  Als uw Dyson stofzuiger plots niet meer goed functioneert, zit er vaak iets verstopt in het apparaat. Het beste is dan eerst de slang en zuigbuis te controleren want als een van deze componenten verstopt zit kan de zuigkracht in grote maat afnemen. Zorg daarom dat alle onderdelen vrij zijn van blokkades. Een handige tip is wanneer u dit zelf wilt controleren dan kunt u bijvoorbeeld een bezemsteel door de slang of buis steken. Wanneer daarna het apparaat nog niet goed werkt is er een grote kans dat het probleem te maken heeft met het filter. Reinig regelmatig het filter of wanneer deze al lang in het apparaat zit dient u hem te vervangen.

  Is de stofzuigerslang gescheurd? Tegenwoordig zie je steeds vaker dat dit tijdelijk wordt opgelost door aan de slag te gaan met duct tape, maar dit is een noodoplossing die vaak niet of nauwelijks werkt. Uiteraard is het beste om snel een nieuwe Dyson stofzuigerslang aan te schaffen zodat je apparaat binnen no time weer draait zoals het hoort. Wat ook relatief vaak voorkomt is een defecte kabelhaspel. De kabelhaspel van een Dyson stofzuiger vervangen is gelukkig relatief goed zelf te doen. 

  Prijor heeft een groot assortiment aan Dyson onderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Vaak zijn kleine defecten gemakkelijk zelf op te lossen en heeft u geen monteur nodig. 

  Dyson als merk:

  Dyson is een welbekend merk wat zich bezig houdt met stofzuigers, ventilatoren, haarproducten en industriële drogers. Ze hebben altijd de standaard stofzuiger gemaakt maar de laatste tijd zie je een verschuiving naar de kruimeldief zoals de V10 of V11. Dyson is groot geworden door stofzuigers te produceren zonder stofzak, ze waren duurder in aanschaf maar over de jaren heen verdiende je het apparaat terug doordat je geen zakken hoefde te kopen. Het Dyson maakt al sinds 1991 apparaten en is opgericht door James Dyson in het Verenigd Koninkrijk.

  Dyson onderdelen bestellen?

  Voor bijna alle types van Dyson hebben wij de onderdelen uit voorraad leverbaar. Heeft u ergens hulp bij nodig of een vraag over een onderdeel wat niet op onze website voorkomt? Via onze contactpagina kunt u snel en eenvoudig een bericht sturen.