Verzenden & Retourneren

Verzenden:

Aangepaste openingstijden december:
5 december: 09:00 - 14:00. Bestellingen na 14:00 worden 6 december verwerkt.
25 december: Gesloten.
26 december: Gesloten.
27 december: Gesloten. Bestellingen die worden geplaatst op 25,26 en 27 december worden maandag 30 december verwerkt.
31 december: 09:00 - 12:00. Bestellingen die na 12:00 worden geplaatst worden donderdag 2 januari verwerkt.
1 januari: Gesloten.

Indien alles op voorraad is verzenden wij uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling. Prijor werkt in Nederland uitsluitend met PostNL. Onderstaande info geldt indien voorradig:

Op werkdagen vóór 17.00u besteld, morgen in huis. 

Voor alle Nederlandse pakketbestellingen onder de € 100,- rekenen wij een scherp tarief van € 4,95. Vanaf € 100,- versturen wij pakketzendingen gratis.

Voor de bestellingen naar België rekenen wij een vast tarief van € 4,95. Vanaf € 100,- versturen wij uw bestelling gratis. Bestellingen naar België worden verzonden met PostNL. De levertijd naar België is 1-2 werkdagen.

Afhalen:

Indien u heeft gekozen voor afhalen in ons magazijn in Voorschoten dan ontvangt u een email zodra uw bestelling voor u klaar ligt. Wij adviseren niet om eerder te komen dan het afhaalbericht omdat wij ook nog een externe opslaglocatie hebben voor veel spullen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk voor u klaar ligt.

Vertragingen:

Het wil helaas wel eens voorkomen dat PostNL een vertraging oploopt en dat u uw bestelling de volgende dag niet ontvangt. Omdat wij nog altijd versturen via een derde partij hebben wij hier helaas geen invloed op. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Bij vragen kunt u altijd een email sturen naar [email protected]

Retourneren:

Het kan natuurlijk altijd dat u niet helemaal tevreden bent over het bestelde artikel of misschien is het artikel beschadigd tijdens transport. Uiteraard is dat natuurlijk erg vervelend.

  • Onderaan de pagina vindt u een retourformulier.
  • Retourneren mag altijd zonder opgaaf van reden maar u helpt ons wel als u er één geeft.
  • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de bestelling retourneren.
  • Na een retouraanvraag via onderstaand formulier heeft u nog 14 dagen na deze aanvraag om uw bestelling te retourneren.
  • Wij streven ernaar om binnen 14 dagen het geld weer terug te storten op de rekening.
  • Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een product defect raakt. Neem in dit geval even contact met ons op via de mail of telefoon.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De betaalde verzendkosten bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u uiteraard wel gewoon vergoed. Bij een defect artikel zijn de verzendkosten naar ons toe voor onze rekening. De gemiddelde retourkosten in Nederland zijn €6,95 voor een pakket en €2,50 voor een enveloppe. Vanuit België zijn de retourkosten een stuk hoger en kost gemiddeld € 15,00.

Het artikel moet - voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking zitten. Indien het artikel wordt geleverd in een omdoos graag ook retourneren in een omdoos en geen stickers plakken op de originele verpakking. Als het artikel gebruikt is en dit meer is dan het vaststellen van de kenmerken of de werking van het product kan Prijor in dit geval kosten in rekening brengen.

De verzender draagt het risico van de zending. Wij adviseren daarom altijd het bewijs van verzending (track en trace code) goed te bewaren tot u daadwerkelijk het geld weer terug heeft op uw rekening. De retourzending is zo ook online te volgen voor u en dit kan later misverstanden voorkomen.

Retouradres:

Prijor
t.a.v retouren
Industrieweg 60-A
2254 AE  Voorschoten
Nederland