Verzenden & Retourneren

Verzenden:

Indien alles op voorraad is verzenden wij uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling. Prijor werkt in Nederland uitsluitend met PostNL. Onderstaande info geldt indien voorradig:

Op werkdagen vóór 16.00u besteld, direct verzonden. 

Voor alle Nederlandse pakketbestellingen onder de € 100,- rekenen wij een scherp tarief van € 4,95. Vanaf € 100,- versturen wij pakketzendingen gratis.

Voor de bestellingen naar België rekenen wij een vast tarief van € 6,95. Vanaf € 100,- versturen wij uw bestelling gratis. Bestellingen naar België worden verzonden met PostNL. De levertijd naar België is 1-2 werkdagen.

Geen pick-up point mogelijk:

Door de sluitingen van diverse winkels zijn wij genoodzaakt pickup points tijdelijk uit te schakelen. Wij kunnen niet garanderen dat winkels waar u het wil af laten leveren open zijn op de dag van de levering. Ook hier vragen wij begrip voor.

Afhalen:

Tijdelijk geen afhalen mogelijk.

In verband de huidige situatie in Nederland prefereren wij versturen in plaats van afhalen. 

Vertragingen:

Het wil helaas wel eens voorkomen dat PostNL een vertraging oploopt en dat u uw bestelling de volgende dag niet ontvangt. Omdat wij nog altijd versturen via een derde partij hebben wij hier helaas geen invloed op. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Bij vragen kunt u altijd een email sturen naar [email protected]

Retourneren:

Het kan natuurlijk altijd dat u niet helemaal tevreden bent over het bestelde artikel of misschien is het artikel beschadigd tijdens transport. Uiteraard is dat natuurlijk erg vervelend.

  • Onderaan de pagina vindt u een retourformulier.
  • Retourneren mag altijd zonder opgaaf van reden maar u helpt ons wel als u er één geeft.
  • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de bestelling retourneren.
  • Na een retouraanvraag via onderstaand formulier heeft u nog 14 dagen na deze aanvraag om uw bestelling te retourneren.
  • Wij streven ernaar om binnen 14 dagen na uw retourmelding het geld weer terug te storten op de rekening. Dit is uiteraard alleen als wij het artikel in bezit hebben.
  • Op vakantie? Het retourtermijn van 14 dagen kan in overleg verlengd worden. Neem hiervoor even contact met ons op!
  • Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een product defect raakt. Neem in dit geval even contact met ons op via de mail of telefoon. Het retourneren van een defect artikel is uiteraard kosteloos.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De betaalde verzendkosten bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u uiteraard wel gewoon vergoed. De verzendkosten in Nederland zijn bij bijvoorbeeld PostNL €7,25 voor een pakket en gemiddeld €2,50 voor een enveloppe. Vanuit België zijn de retourkosten een stuk hoger en kost gemiddeld € 15,00.

Het artikel moet - voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking zitten. Indien het artikel wordt geleverd in een omdoos graag ook retourneren in een omdoos en geen stickers plakken op de originele verpakking. Als het artikel gebruikt is en dit meer is dan het vaststellen van de kenmerken of de werking van het product kan Prijor in dit geval kosten in rekening brengen.

De verzender draagt het risico van de zending. Wij adviseren daarom altijd het bewijs van verzending (track en trace code) goed te bewaren tot u daadwerkelijk het geld weer terug heeft op uw rekening. De retourzending is zo ook online te volgen voor u en dit kan later misverstanden voorkomen. 

Retouradres:

Prijor
t.a.v retouren
Industrieweg 59
2254 AE  Voorschoten
Nederland
 
Let op! U krijgt GEEN bevestiging na het invullen van het formulier. Dit is een notificatie voor ons dat er iets retour komt en voor een melding dat u iets gaat retourneren. Na deze melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Zonder melding dient het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons te zijn.