Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & Retourneren

  Verzenden:

  Indien alles op voorraad is verzenden wij uw bestelling direct na ontvangst van uw betaling. Prijor werkt in Nederland voornamelijk met DHL.

  Voor alle Nederlandse pakketbestellingen onder de € 50,- rekenen wij een tarief van € 5,95. Vanaf € 50,- versturen wij pakketzendingen gratis.

  Voor de bestellingen naar België rekenen wij een vast tarief van € 6,95. Vanaf € 50,- versturen wij uw bestelling gratis. Bestellingen naar België worden verzonden met PostNL. De levertijd naar België kan een dagje langer zijn. Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u te hebben. 

  Vertragingen:

  Het wil helaas wel eens voorkomen dat PostNL of DHL een vertraging oploopt en dat u uw bestelling de volgende dag niet ontvangt. Omdat wij nog altijd versturen via een derde partij hebben wij hier helaas geen invloed op. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

  Bij vragen kunt u altijd een email sturen naar [email protected].

  Retourneren:

  Het kan natuurlijk altijd dat u niet helemaal tevreden bent over het bestelde artikel of misschien is het artikel beschadigd tijdens transport. Uiteraard is dat natuurlijk erg vervelend.

  • Retourneren mag altijd zonder opgaaf van reden maar u helpt ons wel als u er één geeft.
  • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de bestelling retourneren.
  • Wij streven ernaar om binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending het geld weer terug te storten op de rekening. Dit is uiteraard alleen als wij het artikel in bezit hebben.
  • Op vakantie? Het retourtermijn van 14 dagen kan in overleg verlengd worden. Neem hiervoor even contact met ons op!
  • Zakelijke bestelling retourneren? Dit kan bij uitzonderingen. Stuur hiervoor een email en we gaan kijken of we tot een oplossing kunnen komen.
  • Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een product defect raakt. Neem in dit geval even contact met ons op via de mail of telefoon. Het retourneren van een defect artikel is uiteraard kosteloos.
  • De kosten voor het retourneren in Nederland zijn voor eigen rekening. De betaalde verzendkosten bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u uiteraard wel gewoon vergoed. Retourneren via PostNL kost €7,25 voor een pakket.
  • De kosten voor het retourneren vanuit België zijn voor eigen rekening. De betaalde verzendkosten bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u uiteraard wel gewoon vergoed. 

  Het artikel moet - voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking zitten. Indien het artikel wordt geleverd in een omdoos graag ook retourneren in een omdoos en geen stickers plakken op de originele verpakking of het adres schrijven!. Als het artikel gebruikt is en dit meer is dan het vaststellen van de kenmerken of de werking van het product kan Prijor in dit geval kosten in rekening brengen.

  De verzender draagt het risico van de zending. Wij adviseren daarom altijd het bewijs van verzending (track en trace code) goed te bewaren tot u daadwerkelijk het geld weer terug heeft op uw rekening. De retourzending is zo ook online te volgen voor u en dit kan later misverstanden voorkomen. 

  Retouradres:

  Prijor
  t.a.v retouren
  Industrieweg 59
  2254 AE  Voorschoten
  Nederland

  Niet het juiste artikel besteld?

  Klik hier voor onze contact-pagina en stuur ons een bericht indien u graag het juiste artikel wilt. Wellicht kunnen wij u helpen. Wij reageren over het algemeen binnen 24 uur op werkdagen.