Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  Gesloten

  Dinsdag 05-03-2024 zijn wij de gehele dag gesloten wegens familie omstandigheden. Bestellingen worden woensdag 06-03-2024 verpakt en verzonden.

  Excuses voor het ongemak.

  Contactgegevens:

   
  Bedrijfsnaam:Prijor
  Tel:071-3016028
  Mail:[email protected]
  Handelsnaam:Prijor
  Domeinnaam:www.prijor.nl
  Vestigingsadres:Industrieweg 59 (geen bezoekadres)
  Postcode:2254AE
  Plaatsnaam:Voorschoten
  KVK nummer:68117426
  Bereikbaar van:10:00 tot 15:30
  BTW nummer:NL001977323B77

   

  Neem contact op

  * Verplichte velden

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  1.1 Opmeten zuigmond en stofzuigerbuis

  Opmeten van zuigmonden en stofzuigerbuizen.

  Vaak krijgen wij de vraag hoe de maat van zuigmonden en stofzuigerbuizen opgemeten moeten worden. Hieronder wordt uitgelegd hoe u eenvoudig zelf de maat kan opmeten van de zuigmond of stofzuigerbuis, telescoopbuis.

  Meet ik de binnen of buitenkant?

  Voor de meeste onderdelen zoals zuigmonden meten wij de binnenkant van de buis waar deze op bevestigd wordt. Voor bijvoorbeeld hangrepen (pistoolgrepen) is het nodig om de buitenkant op te meten.

  Bij stofzuigeronderdelen worden 2 verschillende maten opgemeten. Bij sommige stofzuigeronderdelen meet u de binnendiameter (de inwendige maat) en bij andere stofzuigeronderdelen is het nodig dat u de buitendiameter opmeet (de uitwendige maat). In de bovenstaande afbeelding ziet u aangegeven wat inwendig en uitwendig is.

  Het opmeten van een zuigmond:

  Als u de maat op wilt nemen van een stofzuigermond dan meet u altijd de binnenkant. Bij de meeste stofzuigers zal de maat 32 of 35 mm zijn. Wanneer de maat 31 of 32mm is meet dan passen daar 32mm onderdelen op. Wanneer de maat 34 of 35mm is dan zijn de 35mm onderdelen geschikt voor. 

  Op dezelfde manier kunt u de maat opnemen van alle kleine hulpstukken zoals plintzuigers, meubelzuigmonden etc.

  Wanneer u de zuigmond niet meer in bezit heeft dan kunt u ook de onderkant van de zuigbuis opmeten.

  Het opmeten van de stofzuigerbuis:

  Als u de maat wilt opmeten aan de onderkant van de stofzuigerbuis dan meet u de uitwendige maat. Ook hier geldt dat bij bijna alle stofzuigerbuizen de maat 32 of 35 mm zal zijn.

  1.2 Waar vind ik mijn typenummer van mijn stofzuiger?


  Bij een reguliere stofzuiger staat het typenummer vaak op een sticker aan de onderzijde van de stofzuiger. Bij een zakloze stofzuiger staat deze vaak op de opvangbak of aan de achterzijde van de motor (hoofdunit)

   

  Bij Dyson stofzuigers:


  Bij een Dyson stofzuiger staat het typenummer vaak op een sticker aan de onderzijde van de stofzuiger. Het komt soms voor dat de sticker door Dyson onder het reservoir is geplaatst. Bij snoerloze modellen staat het type vaak op de main body of op de accu.

  1.3 Waar vind ik mijn typenummer van mijn koffiezetapparaat?

  Bij reguliere koffiezetapparaten vindt u het typenummer vaak onderaan de basis van het apparaat:

  Bij een espressomachine (volautomaat):

  Retourneren

  2.1 Hoe kan ik mijn bestelling retour melden?

  U kunt uw bestelling retour melden op onze retour pagina: Retourneren.

  2.2 Waar kan ik mijn bestelling naar toe sturen?

  Retourzendingen mogen worden gestuurd naar:

  Prijor
  t.a.v. Retouren.
  Industrieweg 59
  2254AE  Voorschoten

  2.3 Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

  Wanneer u een bestelling van ons ontvangt heeft u 14 dagen om deze te retourneren of retour te melden. Indien u de bestelling eerst retour meld via de website heeft u nog eens 14 dagen na retourmelding om de bestelling te retourneren.

  Retourzendingen die wij na 14 dagen ontvangen nemen wij standaard niet terug. Uiteraard zijn situatie's als vakanties begrijpelijk en daar houden wij rekening mee. Neem voor de zekerheid wel eerst even contact op op misverstanden te voorkomen.

  2.4 Krijg ik ook de verzendkosten terug?

  De verzendkosten die u aan ons betaald heeft krijgt u gewoon terug. Dit is ook wettelijk bepaald en dat hanteren wij altijd. Uitzondering daarop is wanneer u bijvoorbeeld 2 artikelen heeft besteld en 1 retourneert. In dat geval schrijven wij geen verzendkosten terug.

  De retourkosten zijn voor eigen rekening. Gemiddeld kost dit in Nederland €6,95 en in België €15,00. Voor België is het daarom altijd raadzaam om zeker te zijn van uw bestelling. Wanneer er iets omgeruild moet worden ( u heeft bijvoorbeeld een verkeerde zuigmond besteld ) kunnen wij altijd in de verzendkosten tegemoet komen. Neem hiervoor even contact met ons op.