0
Winkelwagen

StofzuigerstangDe stofzuiger is opgebouwd uit diverse onderdelen die aan behoorlijk wat slijtage onderhevig zijn zoals bijvoorbeeld de zuigbuis. De stofzuigerbuis is een lange metalen of aluminium buis wat gebruikt wordt als verlengstuk van je arm zodat je niet hoeft te bukken om te stofzuigen. Naast de reguliere zuigbuizen bestaan er ook telescoopbuizen die u op elke gewenste hoogte kan instellen. Dit is wel zo makkelijk wanneer u een standaard buis bijvoorbeeld te lang vind.

Er zijn gelukkig genoeg alternatieven voor nieuwe stofzuigerbuizen in plaats van een hele nieuwe stofzuiger te kopen. Je hebt allerlei soorten zuigbuizen zodat je snel weer comfortabel kunt stofzuigen.

Bij Prijor hebben we voor bijna elk type stofzuiger de bijpassende zuigbuis. Hebben we deze niet, dan kun je eenvoudig een email sturen op deze pagina. Wij zoeken dan de benodigde stofzuigerbuis voor je op, geheel vrijblijvend en gratis. En wanneer je voor 17:00 uur bestelt, dan is het meestal de volgende dag al binnen en kun je gelukkig snel weer stofzuigen.