Numatic Stofzuigeronderdelen

Hier vindt u ons assortiment aan Numatic stofzuiger onderdelen. Het voordeel van Numatic stofzuigers is dat de gewone lijn bestaat uit 32mm aansluitingen. Zo kunt u ook makkelijk universele artikelen gebruiken zoals een universele parket-zuigmond of een universele combi-zuigmond.

Numatic:

Op zoek naar onderdelen voor dé beste stofzuiger? Prijor biedt jou een uitgebreid assortiment aan Numatic onderdelen voor de huishoudelijke schoonmaak maar ook de professionele schoonmaak. Numatic stofzuigers zijn meer dan een huishoudelijk apparaat. Ze zijn jouw hulpje bij het schoonmaken van je huis en vrolijken je op tijdens het stofzuigen met hun blije gezichten. Daarnaast zijn de stofzuigers onwijs goed in wat ze doen en kunnen ze vele jaren mee. Ze worden vaak gezien als één van de beste stofzuigers die er bestaan. Op zoek naar een onderdeel voor Numatic die je bij ons op de website niet kan vinden? Neem dan even contact met ons op.

Numatic stofzuigers

 

 

Zakelijk kopen?

Prijor heeft een interessant aanbod op het gebied van Numatic onderdelen die vaak gebruikt worden (parketborstels, slangen, pistoolgrepen etc.) Wilt u wat groter inkopen tegen super scherpe prijzen? Neem dan even contact met ons op!