0
Winkelwagen

Numatic onderdelen

Wij zijn een specialist op het gebied van Numatic onderdelen, accessoires en hulpstukken. U heeft de keuze uit een groot assortiment Numatic onderdelen en accessoires. Selecteer hieronder het onderdeel of accessoire wat u nodig heeft. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan even contact op met ons via onze contactpagina.


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

Numatic stofzuiger onderhoud:

De Numatic stofzuiger. Een efficiënte stofvreter die ervoor zorgt dat stof en vuil geen kans krijgen in je huis. De Numatic stofzuiger is ongekend populair en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare hulp in het huishouden en voor het bedrijfsleven.
 

Numatic stofzuiger kapot?

Als uw Numatic stofzuiger plots niet meer goed functioneert, zit er vaak iets verstopt in het apparaat. Het beste is dan eerst de slang en zuigbuis te controleren want als een van deze componenten verstopt zit kan de zuigkracht in grote maat afnemen. Zorg daarom dat alle onderdelen vrij zijn van blokkades. Een handige tip is wanneer u dit zelf wilt controleren dan kunt u bijvoorbeeld een bezemsteel door de slang of buis steken.

Is de stofzuigerslang gescheurd? Tegenwoordig zie je steeds vaker dat dit tijdelijk wordt opgelost door aan de slag te gaan met duct tape, maar dit is een noodoplossing die vaak niet of nauwelijks werkt. Uiteraard is het beste om snel een nieuwe Numatic stofzuigerslang aan te schaffen zodat je apparaat binnen no time weer draait zoals het hoort. Wat ook relatief vaak voorkomt is een defecte kabel. De kabel van een Numatic stofzuiger vervangen is gelukkig makkelijk zelf te doen doordat deze vaak simpel afneembaar is.

Prijor heeft een groot assortiment aan Numatic stofzuiger onderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Vaak zijn kleine defecten gemakkelijk zelf op te lossen en heeft u geen monteur nodig. 
 

Numatic onderdelen bestellen?

Voor verschillende merken en types stofzuigers hebben wij een uitgebreid assortiment aan reparatieonderdelen. Heeft u ergens hulp bij nodig of een vraag over een order? Via onze contactpagina kunt u snel en eenvoudig een bericht sturen.