0
Winkelwagen

Dyson DC25 Onderdelen

Wij zijn een specialist op het gebied van Dyson stofzuiger onderdelen, accessoires en hulpstukken. U heeft de keuze uit een groot assortiment Dyson onderdelen en accessoires. Selecteer hieronder het onderdeel of accessoire wat u nodig heeft. Niet op zoek naar onderdelen of accessoires voor de Dyson DC25? Klik hier om een ander model te selecteren.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
Dyson Allergy Cleaning Kit (916130-07)
Dyson Allergy Cleaning Kit (916130-07)

• Originele Dyson Allergy Cleaning kit.
• Deze kit is speciaal bedoelt voor mensen met allergieën.
• De set bestaat uit:
• Flexibele kierenzuiger voor het bereiken van moelijke plekken.
• Meubelborstel: Zachte borstel voor het afstoffen van plekken in de woning.
• Matrasborstel: Verwijdert huisstofmijt en allergenen uit matrassen en eventueel kleding.
• Onderdeelnummer: 916130-07.


Geschikt voor:


DC02 Dyson
DC03 Dyson
DC04 Dyson
DC05 Dyson
DC07 Dyson
DC08 Dyson
DC08T (Telescope) Dyson
DC11 Dyson
DC15 Dyson
DC18 Dyson
DC19 Dyson
DC19T2 Dyson
DC20 Dyson
DC21 Dyson
DC22 Dyson
DC23 Dyson
DC23T2 Dyson
DC24 Dyson
DC25 Dyson
DC29 Dyson
DC30 Dyson
DC32 Dyson
DC34 Dyson
DC35 Dyson
DC37 Dyson
DC40 Dyson
DC42 Dyson
DC45 Dyson
DC50 Dyson
DC51 Dyson
DC59 Dyson
DC62 Dyson
V6 (Alleen SV03!) Dyson


Meer informatie
   1  2 3  

Dyson stofzuiger onderhoud:

De Dyson stofzuiger. Een efficiënte stofvreter die ervoor zorgt dat stof en vuil geen kans krijgen in je huis. De Dyson stofzuiger is ongekend populair en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare hulp in het huishouden. 
 

Dyson stofzuiger kapot?

Als uw Dyson stofzuiger plots niet meer goed functioneert, zit er vaak iets verstopt in het apparaat. Het beste is dan eerst de slang en zuigbuis te controleren want als een van deze componenten verstopt zit kan de zuigkracht in grote maat afnemen. Zorg daarom dat alle onderdelen vrij zijn van blokkades. Een handige tip is wanneer u dit zelf wilt controleren dan kunt u bijvoorbeeld een bezemsteel door de slang of buis steken. Wanneer daarna het apparaat nog niet goed werkt is er een grote kans dat het probleem te maken heeft met het filter. Reinig regelmatig het filter of wanneer deze al lang in het apparaat zit dient u hem te vervangen.

Is de stofzuigerslang gescheurd? Tegenwoordig zie je steeds vaker dat dit tijdelijk wordt opgelost door aan de slag te gaan met duct tape, maar dit is een noodoplossing die vaak niet of nauwelijks werkt. Uiteraard is het beste om snel een nieuwe Dyson stofzuigerslang aan te schaffen zodat je apparaat binnen no time weer draait zoals het hoort. Wat ook relatief vaak voorkomt is een defecte kabelhaspel. De kabelhaspel van een Dyson stofzuiger vervangen is gelukkig relatief goed zelf te doen. 

Prijor heeft een groot assortiment aan Dyson stofzuiger onderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Vaak zijn kleine defecten gemakkelijk zelf op te lossen en heeft u geen monteur nodig. 
 

Dyson stofzuiger onderdelen bestellen?

Voor verschillende merken en types stofzuigers hebben wij een uitgebreid assortiment aan reparatieonderdelen. Heeft u ergens hulp bij nodig of een vraag over een order? Via onze contactpagina kunt u snel en eenvoudig een bericht sturen.