Lancering nieuwe website

Door:Jori Hartevelt
Lancering nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website en leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen :)  Sinds vandaag zijn wij live gegaan met onze nieuwe website (28-06-2019). We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn zoals wij dat zijn. 

Hiervoor zijn wij begonnen met een simpeler platform wat over het algemeen voor het begin prima is, maar na een paar jaar liepen we toch tegen wat dingen aan. 

Dit is er onder andere veranderd,

- Account aanmaken en bestellingen terugzien:

Hoe basic dit ook klinkt, dit had onze vorige platform niet. Nu is het mogelijk zodra je een account aanmaakt is om je bestellingen in te zien, bestellingen opnieuw te plaatsen of je bestelling retour te melden. Verder zijn alle gegevens overzichtelijk in een menu geplaatst en is alles makkelijk aanpasbaar en oproepbaar. 

- Zoekmachine verbeterd:

Wij merkten hiervoor dat er helaas een hoop potentiële klanten weer vertrokken omdat zij waarschijnlijk niet het juiste product konden vinden. Onze vorige zoekmachine was een prima basis, maar op onze nieuwe website is het een veel uitgebreidere zoekmachine. Wij hopen dat klanten daardoor meer hun weg kunnen vinden en het juiste product vinden waar zij naar op zoek zijn. Vindt je nog steeds niet waar je naar op zoek bent, niet getreurd, je kan altijd bellen binnen onze openingstijden (ma/vrij tussen 09:00 en 17:00) of even een email sturen naar [email protected] en hopelijk vinden we samen het juiste product.

- Layout 

Hiervoor hadden wij een prima, maar simpel werkende website. Wij zelf vinden onze nieuwe website strakker en overzichtelijker. Hopelijk delen jullie deze ervaring met ons ;-). Het staat naar ons idee duidelijker aangegeven en door onze nieuwe zoekbalk worden producten makkelijker gevonden. Onze bestelpagina vinden wij nu ook duidelijker en hopelijk wordt het voor iedereen nu makkelijker om iets te bestellen. Online shoppen moet natuurlijk wel iets leuks zijn :).

- Klanten

Wij willen iedereen zo ontzettend bedanken die ooit in het verleden wat bij Prijor hebben besteld. Zonder jullie was deze website nooit werkelijkheid geworden. Het concept blijft natuurlijk hetzelfde, onze oude website heeft alleen een nieuw jasje. Hopelijk kunnen wij in de toekomst een hoop nieuwe klanten verwelkomen. Wij vinden het belangrijk dat service hoog staat en door onze nieuwe website zal onze service uiteraard niet veranderen en zijn wij nog steeds het oude vertrouwde Prijor team. Een tevreden klant is tenslotte een tevreden team.

Wij blijven elke dag nog hard werken aan onze website zodat deze optimaal is. Als het goed is merk je hier niets van. Zie je toch is geks of werkt iets niet of heb je iets leuks te melden over onze nieuwe website ? Bel of stuur gerust een e-mail en wij zullen je te woord staan en zo kunnen we kijken wat er eventueel veranderd kan worden. 

Hopelijk tot snel en veel plezier op onze nieuwe website!

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »