Prijor levert laptop accu's met energie van de beste kwaliteit

Wie graag de beste vervangende accu voor zijn laptop wil kiest voor een Yanec laptop accu. De accu's van het merk Yanec hebben zeer hoge specificaties en prestaties. Wij staan achter dit merk en leveren daarom ook 24 maanden garantie, dat is voor een accu wel zo fijn!

Ouderdom Accu

De capaciteit van je accu gaat naarmate de accu ouder wordt steeds meer achteruit. Dit is de reden dat je steeds vaker de laptop moet opladen en je steeds korter kan doen met een lading. Dis is absoluut niet zo handig, zeker als je de laptop veel onderweg gebruikt voor school of werk. 

Waarom een accu van Yanec?

Yanec kiest voor superverse cellen van de voornaamste Japanse of Koreaanse leveranciers. Dit maakt Yanec accu's echt een topkwaliteits product en is niet te vergelijken met andere imitatie accu's!

Accu bestellen bij Prijor

Prijor levert zijn accu's direct uit voorraad en hierdoor heb je je nieuwe accu vaak binnen een dag alweer thuis en kan je weer aan de slag. Mocht je een accu zoeken die wij niet verkopen vragen wij u even contact te zoeken via de contact-pagina. Grote kans dat wij dit wel kunnen leveren.