Retourneren

Foto

Retourneren:


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket of gemiddeld 3 euro voor een enveloppe, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@prijor.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe kunt u iets retourneren:

Wij leveren bij de orderbevestiging die u via de mail krijgt, een retourformulier. Deze kunt u invullen en meezenden met de retourzending. Zo kunnen wij uw retourzending snel verwerken. U draagt als verzender van het pakket naar ons toe het risico van de zending.Wij geven daarom ook het advies om uw pakket in het postkantoor te laten voorzien van een Track&Trace code en de Track&Trace code te bewaren. Hiermee kunt u de retourzending online volgen en eventuele misverstanden voorkomen.

Retourzendingen waar niet voor betaald is worden door ons niet aangenomen en retour afzender gestuurd en wanneer een artikel defect is geldt uiteraard wel dat de verzendkosten worden vergoed aan de consument. Hier kunt u immers niets aan doen.